Μουντομπάσκετ 2023

Ντελινινκάιτις: «Μπορούμε να νικήσουμε και την Ελλάδα και τις ΗΠΑ»

Ο Τόμας Ντελινινκάιτις μιλά όλο αυτοπεποίθηση για τους προσεχείς αγώνες της Λιθουανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την εμπιστοσύνη του στην ομάδα της Λιθουανίας εξέφρασε ο Τόμας Ντελινινκάιτις. Ο παλαίμαχος σούτινγκ γκαρντ, που πέρασε από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ρέθυμνο, θεωρεί πως η «Λιέτουβα» είναι ικανή να κερδίσει και την Ελλάδα, αλλά ακόμη και τις ΗΠΑ και να φτάσει ψηλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Έχω πολύ καλή εντύπωση για την εθνική ομάδα. Παίζει καλά και γρήγορα. Μου θυμίζει την ομάδα του 2010, που και τότε δεν είχε πολλά μεγάλα ονόματα, αλλά φτάσαμε στο χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, γιατί έρχονται πλέον πιο δύσκολα παιχνίδια. Εμπιστεύομαι την ομάδα, έχει πολύ καλή προπονητικό τιμ και θα προετοιμάσει τους παίκτες κατάλληλα», ανέφερε ο 41χρονος πλέον Ντελινινκάιτις στο Krepsinis.

«Πιστεύω πως μπορούμε να πάμε μακριά και θεωρώ πως μπορούμε να νικήσουμε τόσο την Ελλάδα, όσο και τις ΗΠΑ. Καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη. Χρειάζεται όμως προσοχή, γιατί μια ήττα πλέον μπορεί να σου χαλάσει όλη τη δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Αν χάσουμε από την Ελλάδα, δύσκολα θα είμαστε στα προημιτελικά. Όσο καλά και αν έχουμε δείξει ως τώρα, δεν θα πρέπει να επαναπαυτούμε γιατί έχουμε τελικό την Παρασκευή. Για να φτάσεις ψηλά στον Όλυμπο, κάθε βήμα είναι σημαντικό. Έχουμε κάνει καλή δουλειά και θα ήταν κρίμα να σταματήσουμε τώρα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x