Μουντομπάσκετ 2023

Ντράγκιτς: «Πού τους βρίσκει αυτούς τους διαιτητές η FIBA;»

Φανερά εκνευρισμένος με τους διαιτητές στην ήττα-αποκλεισμό της Σλοβενίας από τον Καναδά, στα προημιτελικά του Παγκοσμίου, ήταν και ο Ζόραν Ντράγκιτς.

«Πυρ και μανία» με τους διαιτητές ήταν και ο Ζόραν Ντράγκιτς, μετά την ήττα (100-89) της Σλοβενίας από τον Καναδά, στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε πως οι ρέφερι ήταν χαμηλού επιπέδου, έχοντας διαφορετικά κριτήρια στα σφυρίγματά τους, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι Καναδοί ευνοήθηκαν. Παράλληλα, ο Ντράγκιτς άφησε και τις αιχμές του για τον Ντίλον Μπρουκς και την... ασυλία που είχε κατά τη διάρκεια του ματς.

«Ξέρουμε όλοι πόσο βρώμικος παίκτης είναι ο Μπρουκς. Στόχος τους ήταν να μας προκαλέσουν. Οι διαιτητές δεν αντέδρασαν σ’ αυτό και μου φαίνεται πολύ περίεργο. Όταν τους ακουμπούσαμε, έδιναν κατευθείαν φάουλ, αλλά όταν μας έκαναν το ίδιο, τίποτα. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα σφυρίξουν με τη Σερβία», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ στο «Blic».

Αναφορικά με την αποβολή του Λούκα Ντόντσιτς: «Ο Λούκα είχε βγει εκτός εαυτού. Πιστεύω ότι όλοι είχαμε παράπονα από τους διαιτητές, αφού ήταν δύσκολα τα πράγματα. Όταν σε χτυπάνε θέλεις να κάνεις το ίδιο, αλλά τότε δέχεσαι δύο τεχνικές ποινές και πρέπει να φύγεις από το παρκέ».

Για να καταλήξει: «Δεν ξέρω τι κριτήρια είχαν, αλλά πραγματικά δεν ξέρω πού πάει και τους βρίσκει η FIBA αυτούς τους διαιτητές. Από ‘κει και πέρα, θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο τα δύο πρώτα δεκάλεπτα, καθώς είχαμε ξεπεράσει αυτά που έδιναν οι διαιτητές. Οπότε δεν φταίνε αυτοί για όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x