Μουντομπάσκετ 2023

Παγκόσμιο Κύπελλο: Κλείνει η 16άδα σήμερα

Στον δεύτερο και τον έκτο όμιλο όλα είναι ακόμη ανοιχτά, ενώ στον έβδομο ξεχωρίζει ο τελικός Ακτή Ελεφαντοστού-Βραζιλία.

Στη σκιά του «τελικού» της Ελλάδας με τη Νέα Ζηλανδία, κλείνουν σήμερα οι εκκρεμότητες από την πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο άλλο παιχνίδι του τρίτου ομίλου στη Μανίλα, οι ΗΠΑ αναμένεται να κάνουν εύκολα το 3/3 αντιμετωπίζοντας την ήδη αποκλεισμένη Ιορδανία.

Για τον δεύτερο όμιλο, επίσης στη Μανίλα, δεν έχει προκριθεί ακόμη καμιά ομάδα, ούτε έχει αποκλειστεί κανείς. Η Σερβία με νίκη επί του Νοτίου Σουδάν καπαρώνει την πρωτιά με 3/3, ενώ το Πουέρτο Ρίκο θα είναι δεύτερο αν κερδίσει την Κίνα.

Στον έκτο όμιλο, στην Οκινάουα, επίσης δεν έχει προκριθεί ή αποκλειστεί κανένας. Η Σλοβενία με 2/2 είναι σε πλεονεκτική θέση και με νίκη επί του Πράσινου Ακρωτηρίου θα περάσει ως πρώτη. Η παρέα του Έντι Ταβάρες ψάχνει ένα θαύμα, αφού θα πρέπει να κερδίσει τους Σλοβένους και ταυτόχρονα να χάσει η Γεωργία από την Βενεζουέλα. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου με νίκη θα είναι στη δεύτερη φάση.

Τέλος, στον έβδομο όμιλο της Τζακάρτα η Ισπανία «καπαρώνει» την πρωτιά με 3/3 εφόσον κερδίσει το ήδη αποκλεισμένο Ιράν, ενώ ο νικητής του Ακτή Ελεφαντοστού-Βραζιλία θα προκριθεί στους «16».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης (30/8)
11.00 Νότιο Σουδάν – Σερβία (2ος Όμιλος, Φιλιππίνες, Novasports)
11.00 Γεωργία – Βενεζουέλα (6ος Όμιλος, Ιαπωνία, ΕΡΤ 1 & Novasports)
11.40 ΗΠΑ – Ιορδανία (3ος Όμιλος, Φιλιππίνες, Novasports)
12.45 Ακτή Ελεφαντοστού – Βραζιλία (7ος Όμιλος, Ινδονησία, Novasports)
14.30 Σλοβενία – Πράσινο Ακρωτήρι (6ος Όμιλος, Ιαπωνία, Novasports)
15.00 Κίνα – Πουέρτο Ρίκο (2ος Όμιλος, Φιλιππίνες, Novasports)
15.40 Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία (3ος Όμιλος, Φιλιππίνες – ΕΡΤ 1 & Novasports)
16.30 Ιράν – Ισπανία (7ος Όμιλος, Ινδονησία, Novasports)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x