Μουντομπάσκετ 2023

Παπαγιάννης: «Στόχος μας ήταν να νικήσουμε - Μάθημα για το επόμενο παιχνίδι»

Oι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη μετά την ήττα της Ελλάδας από τις ΗΠΑ (109-81).

Περίπου ένα ημίχρονο άντεξε η Εθνική απέναντι στις ΗΠΑ, γνωρίζοντας την ήττα 109-81 και πλέον στρέφεται στον «τελικό» με τη Νέα Ζηλανδία.

Ο κορυφαίος της «γαλανόλευκης» και πρώτος σκόρερ του αγώνα με 17 πόντους, Γιώργος Παπαγιάννης, τόνισε μετά το ματς πως η Ελλάδα ήθελε τη νίκη, όμως πρέπει να μάθει από τα λάθη της έτσι ώστε να είναι έτοιμη στο καθοριστικό ματς με τη Νέα Ζηλανδία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στόχος μας ήταν να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και να νικήσουμε, για να γίνει πιο εύκολη η συνέχεια για εμάς. Οι ΗΠΑ τιμώρησαν τα λάθη μας και τις βιαστικές αποφάσεις που πήραμε. Σίγουρα θα κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος στην επίθεση και πάμε για το επόμενο παιχνίδι. Δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπαλα στο δεύτερο ημίχρονο.

Όταν κυκλοφορήσαμε την μπάλα καλά σκοράραμε και βγάλαμε φάσεις. Είναι ένα μάθημα για το επόμενο παιχνίδι. Η καλή κυκλοφορία μας δίνουν ελεύθερα σουτ και μεγαλύτερες πιθανότητες να σκοράρουμε. Ακολουθεί ο αγώνας με τη Νέα Ζηλανδία που είναι καθοριστικός. Είναι μια ομάδα που παίζει με διαφορετικό τέμπο από ότι έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη. Θα πρέπει να διεκδικήσουμε τα ριμπάουντ και να πάμε σε καλές επιθέσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x