Μουντομπάσκετ 2023

Παραιτήθηκε από τον πάγκο των Φιλιππίνων ο Ρέγες

Ο Τσοτ Ρέγες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Φιλιππίνων.

Οι Φιλιππίνες ολοκλήρωσαν με νίκη επί της Κίνας την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά η αλήθεια είναι πως το 1-4 δεν ικανοποίησε κανέναν. Ο Τσοτ Ρέγες παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας έχοντας αντιμετωπίσει και τις προηγούμενες ημέρες τις έντονες αποδοκιμασίες του κοινού των διοργανωτών του Μουντομπάσκετ.

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και γι’ αυτό πιστεύω πως ήρθε η ώρα να κάνω στην άκρη. Μισώ τη λέξη παραίτηση, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατά. Ήταν όμως σκληρή η αντιμετώπιση από το κοινό. Όχι για μένα, δεν με πειράζει, αλλά για την οικογένεια και τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Ποτέ μου δεν θα γυρίσω την πλάτη στο να εκπροσωπήσω τη χώρα μου, αλλά φτάνεις σε ένα σημείο που πρέπει να σκεφτείς την υγεία και την οικογένειά σου», τόνισε o 59χρονος προπονητής, που ήταν στον πάγκο των Φιλιππίνων και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Οι Φιλιππίνες κατετάγησαν στην 24η θέση και θα λάβουν μέρος στο Προολυμπιακό Τουρνουά το 2024 για μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x