Μουντομπάσκετ 2023

Πέσιτς: «Αξίζουν να βρίσκονται στον τελικό οι δυο ομάδες - Δυνατό στοιχείο της Γερμανίας η συνοχή»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την εθνική Γερμανίας ο προπονητής της Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, ενόψει του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τη συνοχή χαρακτήρισε το πιο δυνατό στοιχείο της εθνικής Γερμανίας ο Σβέτισλαβ Πέσιτς!

Ο τεχνικός της εθνικής Σερβίας παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αποθέωσε το σύνολο του Γκόρντον Χέρμπερτ, προσθέτοντας ότι δίκαια βρίσκονται οι δυο ομάδες στον τελικό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς:
«Και οι δύο ομάδες αξίζουν να βρίσκονται στον τελικό. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ομαδικό μπάσκετ. Σεβόμαστε όλοι τη Γερμανία. Το πιο σημαντικό στοιχείο τους είναι η συνοχή. Παίζουν μαζί 4-5 χρόνια. Παίζουν εξαιρετικά μαζί. Το έδειξαν εδώ στη Μανίλα. Είναι αήττητοι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο πλευρές. Κι εμείς έχουμε παίξει ομαδικά, με καλή άμυνα, με τρανζίσιον, με αιφνιδιασμούς και καλό μπάσκετ.

Ένας τελικός είναι πάντα ξεχωριστός. Έχω καλές αναμνήσεις από τη Γερμανία. Η εμπειρία μου εκεί με βοήθησε πολύ και στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές. Έφτασε σε αυτό το επίπεδο ως προπονητής εκεί. Είμαι πολύ κοντά στο γερμανικό μπάσκετ και έχω πολλούς φίλους εκεί. Η οικογένεια μου μένει στο Μόναχο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x