Μουντομπάσκετ 2023

Πέσιτς: «Δεν είδαμε το ματς της Λιθουανίας με τις ΗΠΑ - Δεν ήταν τόσο σημαντικό για εμάς»

H Σερβία αντιμετωπίζει τη Λιθουανία για τα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ, όμως ο Σβέτισλαβ Πέσιτς τόνισε πως δεν έδειξε το ματς της «λιέτουβα» κόντρα στις ΗΠΑ στους παίκτες του.

Μπορεί η Λιθουανία να έκανε πάταγο κερδίζοντας με σκορ 110-104 τις ΗΠΑ και περνώντας ως πρώτη στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο κάποιος δεν... το θεώρησε αυτό τόσο εντυπωσιακό.

Αυτός είναι ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, προπονητής της Σερβίας, της ομάδας δηλαδή που η «λιέτουβα» θα αντιμετωπίσει στους «8» της διοργάνωσης (5/9, 11:45). Ο έμπειρος Σέρβος τεχνικός δήλωσε πως δεν είδε τον αγώνα της Λιθουανίας κόντρα στην Team USA ούτε τον έδειξε στους παίκτες του, θεωρώντας πως είναι πιο σημαντικά τα παιχνίδια της με ευρωπαϊκές ομάδες.

«Το γεγονός ότι έπαιξαν εναντίον της Αμερικής και νίκησαν δεν είναι τόσο σημαντικό για εμάς. Δεν είδαμε καν αυτό το παιχνίδι επειδή παρακολουθήσαμε άλλα παιχνίδια με Ευρωπαίους αντιπάλους», είπε ο Πέσιτς μετά την προπόνηση της ομάδας τη Δευτέρα (4/9), συνεχίζοντας: «Αυτό το παιχνίδι με τις ΗΠΑ έδειξε μόνο ότι είναι μια στιβαρή ομάδα, η οποία έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα και έχει παίξει εξαιρετικό μπάσκετ. Θα είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Θα χρειαστεί μέγιστη συγκέντρωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x