Μουντομπάσκετ 2023

«Έκραξε» τον Ποτσέκο ο πρόεδρος τις ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ!

Στη… σέντρα έβγαλε ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας τον Τζανμάρκο Ποτσέκο για την αποβολή του στο ματς με τη Δομινικανή Δημοκρατία!

Μερικά… σύννεφα μαζεύτηκαν πάνω από τον Τζανμάρκο Ποτσέκο, με αφορμή την αποβολή του στην ήττα της Ιταλίας από τη Δομινικανή Δημοκρατία, στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτό, φάνηκε από τις δηλώσεις του προέδρου της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας, τονίζοντας πως δεν θέλει να δει ξανά παρόμοια περιστατικά, στα ματς της «σκουάντρα ατζούρα»!

«Αξίζαμε την ήττα και η διαιτησία δεν έχει καμία σχέση με το αποτέλεσμα. Δεν χάσαμε από τη διαιτησία, καθώς αυτό είναι το πνεύμα του αθλητισμού», δήλωσε αρχικά ο Τζάνι Πετρούτσι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποβολή του Τζανμάρκο Ποτσέκο:

«Δεν θα πρέπει να συμβεί ξανά τέτοιο επεισόδιο. Είναι βαρύ όταν χάνει η ομάδα τον προπονητή της. Είναι καλός προπονητής και ξέρει καλά τη δουλειά του, αλλά δεν είναι ο μόνος υπαίτιος. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να επαναληφτεί κάτι παρόμοιο. Μιλήσαμε μαζί του (σ.σ. με τον Ποτσέκο) και το σταφ του. Είπαμε δεν είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την ήττα, αλλά έπαιξε σημαντικό ρόλο».

Αμέσως μετά την αποβολή του, ο Ποτσέκο φώναζε έξω από τα αποδυτήρια, ζητώντας να μιλήσει με κάποιον από τη FIBA για να εκφράσει τα παράπονά του για τη διαιτησία.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x