Μουντομπάσκετ 2023

Ποτσέκο: «Του χρόνου θα είναι free agent ο Φοντέκιο - Τον εκπροσωπώ εγώ, θα πάρω προμήθεια»

O Tζανμάρκο Ποτσέκο δεν σταμάτησε γι' ακόμη μία φορά τις... μυθικές ατάκες, σχολιάζοντας χιουμοριστικά πως έχει σκοπό να αναλάβει χρέη ατζέντη του Σιμόνε Φοντέκιο για να πάρει προμήθεια!

Σε ένα παιχνίδι «για γερά νεύρα», η Ιταλία έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα όταν η μπάλα «έκαιγε» και επικράτησε 78-76 της Σερβίας, για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Σιμόνε Φοντέκιο, ο οποίος σκόραρε 30 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ, με αποτέλεσμα να κερδίσει μία... ιδιαίτερη επιβράβευση από τον Τζανμάρκο Ποτσέκο.

Ο Ιταλός τεχνικός, γνωστός για τις φοβερές του δηλώσεις, έκανε ακόμη μία από αυτές στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως έχει σκοπό να αναλάβει ατζέντης του Φοντέκιο ώστε να κρατήσει προμήθεια του χρόνου, που θα είναι free agent!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Του χρόνου ο Φοντέκιο θα είναι free agent. Τον εκπροσωπώ εγώ τώρα. Περιμένουμε συμβόλαιο τουλάχιστον 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Και θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του NBA που ο μάνατζερ θα πάρει (σσ. προμήθεια) τουλάχιστον 30%».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x