Μουντομπάσκετ 2023

Προπονητής Μαυροβουνίου: «Περήφανοι για την πορεία μας στο Παγκόσμιο και τη νίκη επί της Ελλάδας»

Περήφανος με την παρουσία του Μαυροβουνίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ακόμη περισσότερο με τη νίκη επί της Ελλάδας, ήταν ο προπονητής του, Μπόσκο Ράντοβιτς.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του Μαυροβουνίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εμφανίστηκε ο Μπόσκο Ράντοβιτς, στις δηλώσεις που έκανε μετά την επιστροφή της αποστολής στη χώρα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως είναι υπερήφανος για την εικόνα που είχε η ομάδα του στο τουρνουά, ξεχωρίζοντας την εμφάνιση απέναντι στην υπερδύναμη ΗΠΑ και φυσικά τη νίκη (73-69) επί της Ελλάδας, με την οποία αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

«Είμαστε ικανοποιημένοι και υπερήφανοι, καθώς από χθες είμαστε στην 11η θέση του κόσμου. Καταφέραμε παραπάνω πράγματα, από τους αρχικούς στόχους που είχαμε. Είχαμε μία ακόμη καλή παρουσία, μετά από αυτή στο Ευρωμπάσκετ, όπου παίξαμε σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο», δήλωσε αρχικά ο Μπόσκο Ράντοβιτς και πρόσθεσε:

«Είμαι υπερήφανος με τον τρόπο που ολοκληρώσαμε τη διοργάνωση. Με το πολύ καλό παιχνίδι που κάναμε κόντρα στις ΗΠΑ και ειδικά κόντρα στην Ελλάδα. Εκεί, παίξαμε χωρίς φόβο και τρόμο κι ας μην γελιόμαστε η Ελλάδα είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα. Δεν φοβηθήκαμε να νικήσουμε και το καταφέραμε. Όπως και να έχει, είχαμε μία πολύ θετική παρουσία και μία καλή κατάταξη στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x