Μουντομπάσκετ 2023

Ρογκαβόπουλος: «Αφήνουμε πίσω τις ΗΠΑ, τελικός με Νέα Ζηλανδία – Πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα!»

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος εξήγησε γιατί «άνοιξε» η διαφορά στην ήττα από τις ΗΠΑ και τόνισε ότι η Ελλάδα έχει μπροστά της το must win ματς με τη Νέα Ζηλανδία, όπου καλείται να εμφανιστεί πολύ καλύτερη!

Θέμα ενέργειας έθεσε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αναφορικά με την μεγάλη σε έκταση ήττα της Ελλάδας από τις ΗΠΑ, απόψε στη Μανίλα, παρά την καλή εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο πρώτο ημίχρονο...

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια πολύ καλή απόδοση. Οι ΗΠΑ έβαλαν πολλά δύσκολα σουτ και ήταν απόλυτα εύστοχες στις βολές. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να ματσάρουμε την ενέργειά τους και η διαφορά άνοιξε», είπε αρχικά.

Με τον φόργουορντ της Μπασκόνια να επισημαίνει παράλληλα ότι το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής μας, κόντρα στην Νέα Ζηλανδία αφενός συνιστά… τελικό, αφετέρου πως θα χρειαστεί να παρουσιάσει μια πολύ βελτιωμένη εικόνα για να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη-πρόκριση!

«Το αφήνουμε πίσω. Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη τελικό, όπως και στο πρώτο παιχνίδι με την Ιορδανία, απέναντι στη Νέα Ζηλανδία την Τετάρτη. Πρέπει να βελτιωθούμε στα πάντα, στα ριμπάουντ, στη σκληράδα, στα πάντα… Είναι δύσκολο στον λίγο χρόνο που έχουμε. Όμως όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, έχουμε πολύ καλό κλίμα και θα κάνουμε το καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x