Μουντομπάσκετ 2023

Ρογκαβόπουλος: «Μας ενδιαφέρει πάντα να κερδίζουμε, θα βρούμε τα πατήματά μας»

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος εξέφρασε την πεποίθησή του πως όσο περνάει ο καιρός, η Εθνική ομάδα θα βρίσκει τα πατήματά της και θα παρουσιαστεί έτοιμη στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την πρώτη της φιλική ήττα στην προετοιμασία της ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου γνώρισε το βράδυ της Τρίτης (08/08) η Εθνική μας ομάδα, χάνοντας με 71-64 από τη Σερβία, στην πρεμιέρα του Aegean Acropolis.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο εκ των πρωταγωνιστών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, εξέφρασε την άποψή του πως η Εθνική σιγά-σιγά θα βρει τα πατήματά της και θα εμφανιστεί έτοιμη στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον προπονητή, Δημήτρη Ιτούδη, για την ευκαιρία που του έδωσε να είναι μέλος της οικογένειας αυτής, εκφράζοντας την χαρά και την ικανοποίησή του για το γεγονός πως αποτελεί κομμάτι της Εθνικής ομάδας!


«Μας ενδιαφέρει πάντα να κερδίζουμε, έστω και στα φιλικά παιχνίδια. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, είχαμε κάποιες απουσίες, αλλά πιστεύω πως θα βρούμε τα πατήματά μας. Πιστεύω πως μπορώ να παίξω καλύτερα στην άμυνα και στην επίθεση, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ευχαριστώ τον κόουτς Ιτούδη για την ευκαιρία. Θέλουμε να πάμε ψηλά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x