Μουντομπάσκετ 2023

Παίζει με Γερμανία στο Παγκόσμιο ο Σρέντερ

Ο Ντένις Σρέντερ επιβεβαίωσε πως θέλει να αγωνιστεί στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο για την εθνική Γερμανίας.

Μία πολύ καλή χρονιά διένυσε ο Ντένις Σρέντερ.

O Γερμανός γκαρντ του οποίου η καριέρα φάνηκε να... παρακμάζει την περσινή χρονιά, αναγεννήθηκε μετά το Ευρωμπάσκετ και βρήκε συμβόλαιο στους Λέικερς, όντας καθοριστικός στην πορεία τους μέχρι τους Τελικούς Περιφέρειας.

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο να πλησιάζει (25 Αυγούστου), ο Σρέντερ δήλωσε πως έχει τον στόχο να αγωνιστεί κανονικά με την εθνική ομάδα της χώρας του, αφού πρώτα περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλω να παίξω σίγουρα. Ανυπομονώ να γράψω άλλη ιστορία αυτό το καλοκαίρι. Αυτό θα ήταν τρελό για τη Γερμανία, για εμένα και την Ομοσπονδία. Είμαι έτοιμος για αυτό. Θα πάρω δύο εβδομάδες άδεια για να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου. Θυσιάζουν τόσα πολλά που είναι εκεί για μένα. Η γυναίκα μου κάνει τα πάντα για μένα, ώστε να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο του παιχνιδιού μου. Δεν έβλεπα πολύ τα παιδιά μου, οπότε θα πάρω άδεια για 1-2 εβδομάδες για να περάσω χρόνο μαζί τους. Μετά θα πάω στη Γερμανία για να δω την οικογένειά μου εκεί και τους φίλους μου. Μερικές εβδομάδες αργότερα ξεκινά το προπονητικό καμπ για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x