Μουντομπάσκετ 2023

Τζούροβιτς: «Με Γιόκιτς θα νικούσαμε τη Γερμανία-Η διαιτησία δεν ήταν υπέρ μας»

Ο Βλάντο Τζούροβιτς θεωρεί πως η Σερβία θα κατακτούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο αν είχε στις τάξεις της τον Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Βλάντο Τζούροβιτς θεωρεί πως η Σερβία θα μπορούσε να κατακτήσει τον τίτλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο αν είχε διαθέσιμο τον Νίκολα Γιόκιτς. Ο πολύπειρος προπονητής, που έχει εργαστεί και σε πολλές ομάδες της Ελλάδας, εξέφρασε-παράλληλα-παράπονα για τη διαιτησία.

«Η Γερμανία έπαιξε καλύτερα. Έχουν έναν πλέι μέικερ που κράτησε τον ρυθμό και έκρινε τα πάντα. Είναι μεγαλύτερη χώρα, έχουν περισσότερους πόρους, είναι οικονομικά πιο δυνατοί και έχουν μεγάλο πληθυσμό, όπως η Ισπανία, η Γαλλία ή η Ιταλία. Εμείς πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι γιατί έχουμε καλή εκπροσώπηση σε όλα τα σπορ», τόνισε ο 75χρονος τεχνικός.

«Άκουσα πολλούς, ακόμη και συναδέλφους μου, να λένε πως παίζουμε καλύτερα χωρίς τον Γιόκιτς. Εγώ λέω πως αν χθες είχαμε τον Γιόκιτς μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, θα κερδίζαμε. Μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Επιπλέον έχουμε ταλαντούχους νέους, όπως ο Τόπιτς, ενώ δεν ήταν εδώ ο Μίσιτς, ο Κάλινιτς, ο Ποκουσέφσκι…», πρόσθεσε.

«Μην με παρεξηγήσετε, δεν θεωρώ πως οι διαιτητές έκριναν τον αγώνα, αλλά δεν ήταν με το μέρος μας. Υπήρχαν πολλές αποφάσεις εις βάρος μας και δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τα σφυρίγματα στον τελικό», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x