Μουντομπάσκετ 2023

Χέμπερτ: «Η Γερμανία πάει για το χρυσό - Δεν γνώριζα ότι η Σερβία νίκησε τον Καναδά»

Για το γεγονός πως η Γερμανία δεν έχει τελειώσει τη «δουλειά» στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Γκόρντον Χέρμπερτ.

Την παρθενική της συμμετοχή σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ θα δώσει την προσεχή Κυριακή (10/09) η Γερμανία, η οποία με μια εκπληκτική, όσο και ιστορική εμφάνιση, επικράτησε 113-111 των Ηνωμένων Πολιτειών στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης!

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των «πάντσερ», Γκόρντον Χέρμπερτ, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα πως ο στόχος της ομάδας είναι το χρυσό μετάλλιο και πως η δουλειά δεν έχει τελειώσει, ενώ παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν γνώριζε ότι η Σερβία προκρίθηκε και εκείνη στον τελικό!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γκόρντον Χέρμπερτ:

Για το παιχνίδι με τις ΗΠΑ: «Είναι ένα σπέσιαλ γκρουπ παικτών, παίξαμε και μείναμε ενωμένοι όταν είχαμε δύσκολες στιγμές. Θα το χαρούμε λίγο σήμερα και θα ετοιμαστούμε για την Κυριακή. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι είναι μια σπουδαία νίκη, αλλά δεν είμαστε εκεί που θέλουμε ακόμα. Αυτή η ομάδα θέλει το χρυσό. Οπότε, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι».

Για τον τελικό με τη Σερβία: «Κέρδισαν τον Καναδά; Δεν ξέρω. Θα συγκεντρωθούμε 100% σε αυτό το ματς, δεν τους έχω δει να παίζουν. Ο κόουτς Πέσιτς είναι καλός φίλος, εξαιρετικός προπονητής, από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Αυτά ξέρω για τη Σερβία».

Για την εμφάνιση του Αντρέας Ομπστ: «Είναι από τους καλύτερους σουτέρ στις διοργανώσεις της FIBA. Μπορεί και να τρυπήσει την αντίπαλη άμυνα, να δημιουργήσει χώρους για τους συμπαίκτες του. Είναι περισσότερα από ένας καλός σουτέρ και έχει γίνει πολύ καλός αμυντικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x