Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Α2 Ανδρών: Αλλαγή έδρας στον αγώνα Παγκράτι-Αμύντας

H αναμέτρηση μεταξύ του Παγκρατίου και του Αμύντα το Σάββατο θα γίνει στην έδρα του τελευταίου λόγω προβλημάτων που προκλήθηκαν στο Μετς από την κακοκαιρία.

Σε... αντίστροφη σειρά θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του Παγκρατίου με τον Αμύντα. Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα στο κλειστό του Μετς και αδυναμία να φιλοξενηθεί εκεί ο αγώνας του Σαββάτου. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να παίξουν στην έδρα του Αμύντα και ο αγώνας μεταφέρθηκε για τις 20:00.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Εξαιτίας της κακοκαιρίας, το κλειστό γυμναστήριο Μετς καθίσταται ακατάλληλο προς χρήση και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων:

Α) ο αγώνας ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 16/10/2021, θα διεξαχθεί ώρα 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) με γηπεδούχο τον ΑΟ Αμύντα και φιλοξενούμενο τον ΑΟ Παγκρατίου.

Β) ο αγώνας ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ για την 17η Αγωνιστική τους Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, της 05/02/2021 και ώρα 17.00, αντί του κλειστού γυμναστηρίου Υμηττού, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Μετς, με γηπεδούχο τον ΑΟ Παγκρατίου και φιλοξενούμενο τον ΑΟ Αμύντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x