Ελλάδα

Αδερφοί Αγγελόπουλοι: «Χαιρόμαστε που προσφέρουμε στην κοινωνία, μπορούμε οκτάδα στην Ευρωλίγκα»

Τη χαρά τους για την κοινωνική πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Κολοσσό.

Οι διοικητικοί ηγέτες των «ερυθρόλευκων» θεωρούν εφικτή την πρόκριση της ομάδας στην οκτάδα της Ευρωλίγκας και περιμένουν κι άλλες ομάδες να ακολουθήσουν αυτήν την κίνηση.

Αναλυτικά:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Σήμερα το πρώτο παιχνίδι. Ευχαριστούμε την ΕΡΤ που μας στηρίζει. Είναι μια ευκαιρία να δει σε ελεύθερο κανάλι όλη η Ελλάδα την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε με αυτήν την πρωτοβουλία. Θα κάνει καλό και στην ομάδα. Είναι πολύ καλό για την ομάδα».

Σχετικά με την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα: «Έχουμε πάει καλά ως τώρα με εξαίρεση την ήττα από τη Ζαλγκίρις. Είναι ανταγωνιστική η ομάδα, ο στόχος της οκτάδας είναι ρεαλιστικός. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά παντού».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ήμασταν θύματα του κορωνοϊού κι εμείς. Τώρα είναι όλοι καλά. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ότι κι αν κάνεις, είναι λίγο. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα. Ο αθλητισμός και η κοινωνία είναι ένα», ενώ για την Ευρωλίγκα πρόσθεσε πως: Πάμε πολύ καλά και είμαστε αισιόδοξοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x