NBA

Αντετοκούνμπο: «Όλοι ανησυχούμε για την υγεία μας, αλλά θα πρέπει να παίξουμε»

Πολύ καλή πνευματική προετοιμασία χρειάζονται οι ομάδες στην επανέναρξη του ΝΒΑ, λόγω του κορωνοϊού, όπως δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Απόλυτα σεβαστή είναι η απόφαση του ΝΒΑ για την επανέναρξη της σεζόν και παρά την απειλή του κορωνοϊού, οι ομάδες θα πρέπει να είναι προετοιμαστούν καλά, ειδικά στο πνευματικό κομμάτι, σύμφωνα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Το φετινό πιστεύω ότι θα είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα για να κατακτήσει μία ομάδα, καθώς οι συνθήκες είναι πραγματικά πολύ δύσκολες αυτή την στιγμή. Γι’ αυτό, όποιος το θέλει πιο πολύ, εκείνος θα το κατακτήσει», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, για να συμπληρώσει:

«Όλοι ανησυχούν για την υγεία τους. Κανείς δεν θέλει να βάλει τον εαυτό του σε κίνδυνο, αλλά αυτή είναι η απόφαση του ΝΒΑ και εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε τα παιχνίδια και να κάνουμε τη δουλειά μας. Δουλειά μου είναι να παίζω μπάσκετ και να στηρίζω τους συμπαίκτες μου, εκπροσωπώντας την πόλη μου. Αλλά, σίγουρα εγώ, οι συμπαίκτες μου, η οικογένειά μου –ειδικά η μητέρα μου- όλοι ανησυχούμε για την υγεία μας και για την υγεία μου».

Για να καταλήξει ο ηγέτης των Μπακς: «Προφανώς, θα μείνουμε μακριά από τις οικογένειές μας για 3-4 μήνες, ενώ δεν έχουμε παίξει εδώ και περίπου 3-4 μήνες. Θα πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις και να βγούμε να παίξουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x