Ελλάδα

«Όχι» Λιμνιάτη στην ΑΕΚ, αλλά θα κοουτσάρει κόντρα στον Προμηθέα

Αρνητική ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιμνιάτη στην πρόταση που του έκανε η ΑΕΚ για να αναλάβει ως υπηρεσιακός. Παρ' όλα αυτά, ο 50χρονος τεχνικός θα καθοδηγήσει την Ένωση στο ματς με τον Προμηθέα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απόλυση του Ηλία Παπαθεοδώρου και στράφηκε στον βοηθό του, Γιώργο Λιμνιάτη, προκειμένου να αναλάβει ως υπηρεσιακός μέχρι το φινάλε της περιόδου.

Παρ’ όλα αυτά, ο 50χρονος τεχνικός απάντησε αρνητικά , για λόγους ηθικής δέσμευσης, στην πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση της Ένωσης, ωστόσο δέχθηκε -προς τιμήν του- να καθοδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στο εξ αναβολής ματς πρωταθλήματος με τον Προμηθέα την Τετάρτη (14/4) και να μην αφήσει την ομάδα ξεκρέμαστη σε μια τόσο σημαντική αναμέτρηση.

Πλέον, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ βγαίνουν στην αγορά για αναζήτηση προπονητή, που θα αναλάβει τις τύχες της στην τελική ευθεία της περιόδου.

Τέλος, να σημειώσουμε πως παραιτήθηκε από το πόστο του στην Ένωση και ο δεύτερος βοηθός του Ηλία Παπαθεοδώρου, Δημήτρης Μενουδάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x