Ελλάδα

Δύσκολα για Προμηθέα οι Ζήσης και Κατσίβελης – Ψάχνεται για γκαρντ η ΑΕΚ

Εξαιρετικά αμφίβολοι για τον αγώνα με τον Προμηθέα οι γκαρντ της ΑΕΚ, Ζήσης και Κατσίβελης. Στην αγορά για γκαρντ η Ένωση.

Πολύ δύσκολα θα προλάβουν την αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πατρών (16/1, 17:00) ο Νίκος Ζήσης και ο Δημήτρης Κατσίβελης. Θυμίζουμε ότι οι δύο γκαρντ της ΑΕΚ ταλαιπωρούνται από θλάσεις και απουσίασαν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός της Ένωσης έχει περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρει, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες προπονήσεις, όταν και θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Από ‘κει και πέρα, το θετικό για τον Ηλία Παπαθεοδώρου είναι ότι ο Μάρκους Σλότερ ανακάμπτει σιγά-σιγά και αναμένεται να τεθεί σύντομα στη διάθεση του Βυρωνιώτη τεχνικού, ίσως και πριν από το ματς με την Τσμόκι Μινσκ για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League (20/1).

Όσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν τα… μάτια τους ανοιχτά και «ψάχνονται» στην αγορά για την προσθήκη ενός combo γκαρντ.

Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να σημειωθεί ότι θα γίνει κίνηση μόνο για κάποιον ποιοτικό παίκτη που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες περιφερειακούς.

Διαβάστε ακόμα:
Στο ΟΑΚΑ το Final-4 του Κυπέλλου

Λοτζέσκι: 16ος ξένος σε συμμετοχές στην Basket League

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x