Ελλάδα

Διαβεβαιώσεις από την ΕΟΚ στην ΑΕΚ για τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έλαβαν διαβεβαιώσεις από την ΕΟΚ ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν... «κόλλησαν» κορωνοϊό από τα θετικά κρούσματα του Προμηθέα.

Με κάθε επισημότητα, το θέμα της ΑΕΚ με την ΕΟΚ θεωρείται λήξαν! Η ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι οι τρεις παίκτες της Ένωσης ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, με τους Χρυσικόπουλο, Κατσίβελη και Μωραΐτη να έχουν συνομιλία με τον Θανάση Σκουρτόπουλο στο ξενοδοχείο, όπου διαμένει η αποστολή.

Για να φτάσουμε μέχρι εκεί όμως χρειάστηκαν οι διαβεβαιώσεις από την ΕΟΚ προς τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» σχετικά με τους τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Προμηθέα Πατρών την Παρασκευή (12/2).

Όπως έγινε γνωστό στους ιθύνοντες της Ένωσης, ο Κακλαμανάκης, ο Τσαλμπούρης και ο Μαργαρίτης είναι «καθαροί» από κορωνοϊό, παρότι αντιμετώπισαν τους Αχαιούς, οι οποίοι είχαν κρούσματα Covid-19 στο εσωτερικό τους.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο σημείο να επιτραπεί από την πλευρά της ΑΕΚ στους τρεις διεθνείς να ενσωματωθούν κανονικά στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x