Ελλάδα

Αγγελόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Λύνουμε ένα αιώνιο πρόβλημα της ΑΕΚ - Λειτουργώ περισσότερο ως οπαδός»

Ευτυχισμένος που δίνεται λύση σε ένα αιώνιο πρόβλημα της ΑΕΚ, όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος στον ΣΠΟΡ FM 94,6, δήλωσε ο Μάκης Αγγελόπουλος και τόνισε ότι το μέλλον προμηνύεται λαμπρό!

Τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι μετά από σχεδόν… 100 χρόνια η ΑΕΚ απέκτησε το δικό της γήπεδο στην περιοχή των Άνω Λιοσίων εξέφρασε ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Πετρίδη, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έθεσε ως στόχο η αρένα να είναι έτοιμη τον Οκτώβρη και δήλωσε βέβαιος ότι στη νέα έδρα το μέλλον της ομάδας προμηνύεται λαμπρό.

Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης της παραδέχθηκε ότι λειτουργεί περισσότερο ως οπαδός παρά ως πρόεδρος και τόνισε ότι από την επόμενη σεζόν θα γίνει προσπάθεια η ομάδα να διεκδικήσει τίτλο σε διοργάνωση που συμμετέχει.



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Αγγελόπουλος στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τον Βασίλη Βέργη

Για την ιστορική μέρα της μπασκετικής ΚΑΕ: «Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος. Είχαμε ένα αιώνιο πρόβλημα της ΑΕΚ. Έχουμε παίξει σε πολλά και διαφορετικά γήπεδα. Ήρθε η ώρα να δώσουμε μία μόνιμη έδρα στον κόσμο της ΑΕΚ».

Για τα επόμενα βήματα: «Είχαμε δεσμευτεί αρχικά η ανάδειξη της ιστορίας της ΑΕΚ. Να θυμίσουμε ποια ήταν η ομάδα που έκανε λαϊκό άθλημα το μπάσκετ στην Ελλάδα. Είπαμε πως θα προσπαθήσουμε ταυτόχρονα να διεκδικήσουμε τίτλους και ο τέταρτος πυλώνας της προσπάθειάς μας είναι το γήπεδο. Πλέον θέλουμε να σταθεροποιηθούμε και το μέλλον προμηνύεται λαμπρό για εμάς».

Για τις δυσκολίες: «Δυστυχώς δεν έχουμε συναντήσει κάτι εύκολο από το 2015 που είμαστε στην ΚΑΕ. Με το καλημέρα μπήκαμε στα δύσκολα, λόγω των capital controls. Ο κορωνοϊός μας άλλαξε τα πράγματα. Θα ξεκινήσουμε από την Αρένα και θα πάμε προς τα έξω. Φιλοδοξούμε να είναι έτοιμη η αρένα τον Οκτώβριο και να ξεκινήσει η ομάδα προετοιμασία τον Αύγουστου. Στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε με τον περιβάλλοντα χώρο που θα μας κρατήσουν τα έργα για ενάμιση χώρο σε εγρήγορση. Η χωρητικότητα θα είναι περίπου 10.000. Σε λίγο καιρό θα ανακοινώσουμε όλο το σχεδιασμό για τη χρήση του γηπέδου. Έχουμε συνηθίσει στα δύσκολα και αυτό είναι κάτι που θα μας κάνει πιο δυνατούς. Το δικό μας στοίχημα είναι η περιοχή και η εγκατάσταση να γίνει προορισμός. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν προορισμό για κάθε φίλαθλο».

Για την ονοματοδοσία του γηπέδου: «Δεν το έχουμε ξεκινήσει ακόμα. Έχουμε μιλήσει με ενδιαφερόμενους. Τώρα θα το βάλουμε μπροστά και θα γνωρίζουμε σύντομα. Όλα πρέπει να γίνουν βήμα-βήμα. Αυτή η δραστηριότητα έχει τη σύγκρουση επιχειρηματικότητας με το αίσθημα. Έχω αποδείξει ότι λειτουργώ περισσότερο ως οπαδός αντί για ιδιοκτήτης/πρόεδρος, το βάρος θα πέσει στο αγωνιστικό και θα διεκδικήσουμε ό,τι υπάρχει από την επόμενη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x