Ο τεχνικός των Θεσσαλών τόνισε πως έβγαλαν ενέργεια, μπήκαν δυνατά και ευστόχησαν στα σουτ, κάτι που δεν έγινε στην τρίτη περίοδο, όπου αρκέστηκαν στις διεισδύσεις, ενώ εξήρε την παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά: «Το σημερινό παιχνίδι το αντιμετωπίσαμε σαν μια σειρά από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Ζητήσαμε, πρώτα από όλα, να έχουν αντίδραση και ομαδικότητα οι παίκτες μας. Σήμερα, ξεκινήσαμε δυνατά. Μπήκαν τα σουτ.

Στο ημίχρονο είπαμε πως όταν παίρνεις τόση μεγάλη διαφορά, υπάρχει ένας κίνδυνος. Πρώτον, ο αντίπαλος να σουτάρει ανεξέλεγκτα και χωρίς πίεση. Οι διαιτητές έχουν άλλα κριτήρια, λόγω διαφοράς του σκορ. Και το τρίτο, αν δεν μπουν τα σουτ που μπήκαν στο πρώτο μέρος υπάρχει πρόβλημα.

Το Ρέθυμνο έκανε καλή προσπάθεια και εμείς χάσαμε πολλά μας σουτ. Σε καθοριστικό σημείο επιλέξαμε τις διεισδύσεις και καταφέραμε να νικήσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας και σήμερα. Ιδιαίτερα "ευχαριστώ" στον Τσιλούλη και στον Φλόιντ, δύο παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και έκαναν σημαντικό και αφανές έργο. Συνεχίζουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube