Ελλάδα

Αγγέλου: «Δεν υπάρχει καμένη γη στην ΑΕΚ – Πρέπει να μιλάμε λιγότερο» (video)

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ΑΕΚ μίλησε στην Cosmote TV ο τεχνικός της Ένωσης, Βαγγέλης Αγγέλου...

Ευχαριστημένος με την κατάσταση που παρέλαβε την ΑΕΚ από τον προκάτοχό του, δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης, Βαγγέλης Αγγέλου, που μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και την εκπομπή Pick ‘n’ Roll.

Παράλληλα, ο Χαλκιδαίος κόουτς αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να αλλάξει η ομάδα του, αλλά και ποιος είναι ο στόχος του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
- Για τις πρώτες ημέρες του στην ΑΕΚ:
«Στις πρώτες 10 ημέρες και μέχρι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα γνωριμίας και είναι να κάνουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο. Πρέπει να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να δούμε ποιες είναι οι απόψεις του άλλου. Η ΑΕΚ έχει παίκτες με διαμορφωμένη προσωπικότητα. Σε αυτές τις 10 μέρες πρέπει να κάνουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο. Άρα τώρα είμαστε στο "κάνουμε" για να δούμε τι κάνουμε και τι πρέπει να αλλάξουμε».

- Για την κατάσταση που βρήκε στην ΑΕΚ: «Σε μια χαρά κατάσταση είναι η ΑΕΚ. Δεν υπάρχει καμένη γη, υπάρχει μια αλλαγή και θα δούμε σε 10 ημέρες».

- Για τον Ρογκαβόπουλο: «Αυτή τη στιγμή είναι μέσα στο 10ήμερο. Δεν είναι ώρα για αποφάσεις, είναι ώρα για γνωριμία και για πράξεις».

- Για το αν βλέπει τον εαυτό του και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ: «Όχι, βλέπω την 40ήμερη προσπάθεια και μένω εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x