Ελλάδα

Αγγέλου: «Θα πάμε με το νόμο του… Έντι Μέρφι»

Με χιούμορ θέλησε να σχολιάσει ο Βαγγέλης Αγγέλου την επικείμενη συνάντηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1 Μπάσκετ.

Τον δικό της… νόμο θα ακολουθήσει η ΑΕΚ στην επικείμενη συνάντηση με τον Παναθηναϊκό στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1 Μπάσκετ, όπως υποστήριξε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα πάει κόντρα στον νόμο του Μέρφι («Ό, τι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει στραβά») και θα προσπαθήσει με χαμόγελο να φέρει εις πέρας την δύσκολη αποστολή που έχει μπροστά της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου στη συνέντευξη Τύπου

Ο Παναθηναϊκός έχει μια ταυτότητα και παίκτες που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις. Είναι μια ομάδα μοντέρνα χτισμένη και παίζει ισραηλινό μπάσκετ. Στηρίζεται στις γρήγορες επιθέσεις και τα επιθετικά ριμπάουντ και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει δημιουργούς από σουτέρ. Εμείς έχουμε προβλήματα, προσπαθούμε όμως να βρούμε δομή και ρόλους. Η ΑΕΚ στηρίζεται στους σκόρερ της, αλλά δεν υπολογίζουμε τον Λάνγκφορντ και πρέπει να προσαρμοστούμε. Στο μπάσκετ ισχύει ο νόμος του Μέρφι, αλλά εμείς θα πάμε με το νόμο του Έντι Μέρφι. Αντιμετωπίζουμε το πράγμα με χαμόγελο. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος ως τώρα από την ομάδα. Πιστεύω πως ο αριθμός των κατοχών θα κρίνει πολλά στη σειρά και φυσικά η ποιότητα, που έχει σχέση με την έξτρα πάσα και το σουτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x