Γενικά

Ακολούθησε τον… Μπατίστα ο Γκρέιντζερ

Μετά τον Εστέμπαν Μπατίστα και ο Τζέισον Γκρέιντζερ αποδέχθηκε την πρόσκληση της εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης για το προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στο Μεξικό.

Την καλύτερη δυνατή 12άδα θα κατεβάσει η εθνική ομάδα της Ουρουγουάης στο προσεχές προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει στο Μεξικό, με στόχο το «εισιτήριο» για το Ρίο το 2016. Εκεί θα είναι σίγουρα ο Εστέμπαν Μπατίστα, ο οποίος πριν από μερικές μέρες απάντησε θετικά στην πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Αντριάν Καπέγι.

Μάλιστα, τα ευχάριστα για τη «σελέστε» ήρθαν και από τον Τζέισον Γκρέιντζερ της Ουνικάχα Μάλαγα, καθώς όπως ο σέντερ του Παναθηναϊκού, αποδέχθηκε και εκείνος την πρόταση της χώρας του. Όλα αυτά αναμένεται να πάρουν πιο επίσημη μορφή, όταν ανακοινωθεί η προεπιλογή το Σάββατο (30/5).

inner

Το προολυμπιακό τουρνουά θα διεξαχθεί στο Μεξικό από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου, με την Ουρουγουάη να είναι το πρώτο γκρουπ μαζί με τους οικοδεσπότες, αλλά και τους Παναμά, Δομινικανή Δημοκρατία και Βραζιλία.

Οι φιναλίστ της διοργάνωσης θα εξασφαλίσουν και τη συμμετοχή στο Ρίο το 2016, με την τελευταία εμφάνιση της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ουρουγουάης σε Ολυμπιακούς Αγώνες να ήταν το 1984 στο Λος Άντζελες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x