Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Στο ΣΕΦ το Τρίτων-Ολυμπιακός Β’

H Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ ανακοίνωσε την Πέμπτη πως το ματς ανάμεσα στον Τρίτωνα και τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της φετινής Α2 μπάσκετ ανδρών θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.

Άλλαξε έδρα το μας Τρίτων-Ολυμπιακός για την πρεμιέρα της φετινής Α2 μπάσκετ ανδρών το ερχόμενο Σάββατο. Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ ανακοίνωσε την Πέμπτη πως το ματς θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ αντί για το κλειστό του Στρέφη, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από αίτημα της Αστυνομίας και συμφωνία των δύο σωματείων:

Α) ο αγώνας ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών της 03/10/2020 και ώρα 17.00, αντί στο κλειστό γυμναστήριο του ΣΤΡΕΦΗ θα διεξαχθεί στο Βοηθητικό του ΣΕΦ (ΑΙΘ. 5), με γηπεδούχο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΕ και φιλοξενούμενο τον ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ.

Β) ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ - ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ για τη 16η αγωνιστική τους πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας ανδρών, της 23/01/2021 και ώρα 17.00, αντί στο Βοηθητικό του ΣΕΦ (ΑΙΘ. 5), θα διεξαχθεί σε έδρα που θα οριστεί, με γηπεδούχο τον ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ και φιλοξενούμενο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΕ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x