Euroleague

Άλλος ένας μεγάλος χορηγός για την Ευρωλίγκα

Την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την Domino’s Pizza ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα, που πετυχαίνει συνεχώς νέες συμφωνίες.

Σε συμφωνία με την γνωστή και παντοδύναμη Παγκοσμίως αλυσίδα «Domino’s Pizza» ήρθε η Ευρωλίγκα, στο πλαίσιο των όλο και περισσότερων συνεργασιών που κάνει για την περαιτέρω οικονομική ενίσχυση της διοργάνωσης.

Το γνωστό brand εστίασης, με 20 χιλιάδες καταστήματα σε παραπάνω από 85 χώρες, θα έχει πλέον συνεχή παρουσία στα παιχνίδια των δύο διοργανώσεων της Euroleague και στα ΜΜΕ που συνεργάζονται με αυτήν. «Αυτό που συνδέει την Domino's και την Euroleague είναι να κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους, απολαμβάνοντας μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες εστιατορίων στον κόσμο», δήλωσε αρχικά ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.

Στην συνέχεια, επεσήμανε: «Ταυτόχρονα και οι δύο προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τις κοινότητές μας με τρόπους που αυξάνουν τα πνεύματα και φέρνουν τους ανθρώπους κοντά, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Με έναν τόσο παγκοσμίου φήμης συνεργάτη όπως η Domino's στο πλευρό μας, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μεγαλύτερο αντίκτυπο μαζί σε αυτές τις προσπάθειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x