Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Συνεχίζει στον Αμύντα ο 40άρης Λιακόπουλος

Στα 40 του, αλλά σταθερά πολύτιμος, ο Νίκος Λιακόπουλος θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Αμύντα.

Έναν από τους πρωταγωνιστές της περασμένης σεζόν κράτησε στο ρόστερ του ο Αμύντας. Ο Νίκος Λιακόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Υμηττού και βαδίζοντας πλέον στα 41 παραμένει ένα πολύτιμο στέλεχος της ομάδας.

Σε 18 εμφανίσεις στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν είχε 11,8 πόντους και 4,4 ασίστ σε 22 λεπτά κατά μέσο όρο.

Η ανακοίνωση:
Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας ανακοινώνει την ανανέωση του Νίκου Λιακόπουλου, ένα από τα βασικά γρανάζια της πρωταθληματικής πορείας των ανδρών, στο δεύτερο μισό του περασμένου πρωταθλήματος και που θα ενισχύσει για δεύτερη σεζόν τους “πορτοκαλί” στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Στην παρθενική του συμμετοχή, με τη φανέλα των Υμηττιωτών, αγωνίστηκε σε 18 ματς, προσμετρώντας κατά μέσο, σε 22 λεπτά συμμετοχής, 11,8 πόντους και 4,4 ασίστ, έχοντας σε έντεκα αγώνες διψήφιο αριθμό πόντων με την καλύτερη συγκομιδή, απέναντι στην ομάδα του Παπάγου, στο “Σαλούν”, πετυχαίνοντας τριάντα ένα πόντους, με ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα 78,6% (11/14).

Ο 39χρονος Νίκος, μας ανέφερε στο amyntas.gr για την ανανέωση της συνεργασίας και για την επόμενη χρονιά: “Είμαι χαρούμενος που μου ζητήθηκε άμεσα με την ολοκλήρωση της περασμένης σεζόν να συνεχίσω στον Υμηττό και η απόφασή μου στηρίχθηκε στη γρήγορη ενσωμάτωσή μου στην ομάδα και το οικογενειακό κλίμα των αποδυτηρίων! Η αποφυγή του υποβιβασμού με τον εμφατικό τρόπο που πραγματοποιήθηκε στα play out με γεμίζει αισιοδοξία για την πιο δύσκολη σεζόν που έρχεται και εύχομαι να είμαστε συνέχεια υγιείς για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!

Καλή συνέχεια Νίκο στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις “τα θέλω σου” κοντά μας!!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x