Ελλάδα

«Σεισμός» με την είσοδο του Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ! (video)

Εν μέσω μοναδικής αποθέωσης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε την είσοδό του στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, με τους οπαδούς να μη σταματούν να τραγουδούν το όνομά του. Δείτε το βίντεο του sportfm.gr!

Δεν είχε προηγούμενο αυτό που συνέβη κατά την είσοδο του Δημήτρη Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ για να βραβευτεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods!

Με το που πάτησε το πόδι του εντός αγωνιστικού χώρου, προκλήθηκε «σεισμός» στο κλειστό του Αμαρουσίου, με όλο τον κόσμο όρθιο να φωνάζει με όλη του την ψυχή «Διαμαντίδης οε, οε, οε, οε» και το

Μοναδικές στιγμές για τον μοναδικό 3D, τον κορυφαίο μπασκετομπολίστα στην ιστορία του Εξάστερου... Ενδεικτικό του παροξυσμού που επικράτησε -υπό το φως βεγγαλικών που άναψαν και έδωσαν άλλο... χρώμα στην περίσταση- το γεγονός πως στην αρχική δεν μπορούσε καν να μιλήσει ο εμβληματικός αρχηγός!

Με τα... πολλά φανερά συγκινημένος, είπε: «Τελικά είναι πιο εύκολο να παίζεις. Σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα χρόνια και την στήριξή σας. Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την τιμή που μου κάνει αυτές τις τρεις μέρες, καθώς και προσωπικά την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Τον κύριο Παύλο, τον κύριο Θανάση, τον κύριο Δημήτρη και τον κύριο Κώστα.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες που είχα σε αυτή την ομάδα, στους προπονητές μου. Κάποιοι είναι παρόντες, κάποιοι όχι, αλλά τους αγαπώ πολύ. Σε έναν άνθρωπο που μου έδειξε τον δρόμο και θα είναι πάντα στην καρδιά μου, τον Κώστα Πιλαφίδη.

Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω και κάποιους άλλους ανθρώπους. Τον κύριο Πάρη, τον Παναγιώτη, τον κύριο Νίκο, τον κύριο Σάββατο, τον γιατρό μου τον κύριο Θανάση.

Σας αγαπώ πολύ, μέσα στην καρδιά μου θα σας έχω, ευχαριστώ για όλα»
και στη συνέχεια ξέσπασε νέο «τσουνάμι» ανεπανάληπτης αποθέωσης!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x