Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Παρελθόν από τον ΑΟ Μυκόνου ο Τζήμας - Πρώτο φαβορί για τον πάγκο ο Σκαραφίγκας

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Μυκόνου αποτελεί ο Γιάννης Τζήμας, με τη διοίκηση της ομάδας να αποδέχεται την παραίτησή του. Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της ομάδας είναι ο Γιώργος Σκαραφίγκας.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον ο ΑΟ Μυκόνου, με τον Γιάννη Τζήμα να αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα των Κυκλάδων, πληρώνοντας ουσιαστικά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος μετράει μόλις μία νίκη.

Συγκεκριμένα, μετά και την ήττα από τον Πανερυθραϊκό για την Elite League το βράδυ του Σαββάτου, ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του, την οποία και έκανε δεκτή η διοίκηση του συλλόγου.

Πλέον, οι άνθρωποι του ΑΟ Μυκόνου βρίσκονται στην αγορά για τον αντικαταστάτη του, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Γιώργο Σκαραφίγκα να είναι αυτή την στιγμή το πρώτο φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας.

Να θυμίσουμε πως ο Σκαραφίγκας ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στο «τιμόνι» του Αμαρουσίου στην Stoiximan Basket League, ωστόσο, στα τέλη Οκτωβρίου αποχώρησε από τη θέση του προπονητή μετά και το κακό ξεκίνημα της ομάδας με τρεις ήττες στα ισάριθμα πρώτα ματς.

Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις της Elite League, αφού ήταν εκείνος που πέρσι κατέκτησε τον τίτλο και μαζί την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία με την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x