Ο Ντιρκ Μπάουερμαν θα συνεργαστεί με τον Απόλλωνα Πατρών μετά από 25 χρόνια, αναλαμβάνοντας το ρόλο του πρεσβευτή του προγράμματος «Ιστός». Ο 67χρονος Γερμανός προπονητής είχε εργαστεί στους Αχαιούς τη σεζόν 1999/2000, ενώ έχει περάσει και από τους πάγκους ομάδων όπως η Μπάγερν, η Λιέτουβος Ρίτας, η Δάφνη και η Εθνική Γερμανίας. Μάλιστα, ήταν στον πάγκο της εθνικής του ομάδας όταν έφτασε στον τελικό του Ευρωμπάσκετ 2005 στο Βελιγράδι, χάνοντας τον τίτλο από την Ελλάδα.
Η ανακοίνωση:
«Πρεσβευτής του προγράμματος “Ιστός” του Απόλλωνα, ο Dirk Bauermann
Ο Α.Σ. Απόλλων Πατρών ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος «Ιστός». Πρόκειται για μία προσπάθεια που στόχο θα έχει την επαφή και εκπαιδευτική ανατροφοδότηση με ομάδες της περιφέρειας. Τη μάθηση όχι μόνο σε εσωτερικό πεδίο αλλά και την ανταλλαγή απόψεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, καθώς και την πρόοδο των αναπτυξιακών μας τμημάτων.
Στην προσπάθεια μας αυτή, η συμβολή του ΑΝΘΡΩΠΟΥ-Προπονητή Dirk Bauermann έχει τεράστια σημασία για τον οργανισμό μας. Με τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του σε αντίστοιχα προγράμματα, θα μας υποστηρίξει ώστε να δομηθεί και να υλοποιηθεί το πρόγραμμα με απόλυτη επιτυχία.
Η παρουσίαση του προγράμματος «Ιστός» και της συμβολής του Dirk Bauermann στον οργανισμό μας θα γίνουν την Τρίτη 17 Ιουνίου στις 12.00 στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Περιβόλα».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.