Γενικά

Αποθέωσε Λιοτόπουλο ο Πιτίνο: «Ελπίζω να αναπτύξω ακόμη έναν σπουδαίο Έλληνα γκαρντ»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λευτέρη Λιοτόπουλο, Έλληνα γκαρντ τον οποίο θα προπονήσει από τη νέα σεζόν στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Τζονς.

Ένα ανερχόμενο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει το παιχνίδι του στις ΗΠΑ, καθώς ο Λευτέρης Λιοτόπουλος θα αγωνίζεται από τη σεζόν 2024-25 στη Πανεπιστήμιο Σεντ Τζονς, όπου θα έχει ως προπονητή τον Ρικ Πιτίνο.

Μάλιστα, ο πρώην τεχνικός των «πρασίνων» ανέβασε ένα ποστ στο Twitter με το οποίο αποθέωσε τον 17χρονο πλέι μέικερ, τονίζοντας πως ανυπομονεί να δουλέψει μαζί του και έχει στόχο να τον μετατρέψει σε έναν ακόμη σπουδαίο Έλληνα γκαρντ.

«Είναι υπέροχο να έχω τον Λευτέρη και την οικογένειά του στο Σεντ Τζονς. Ένας από τους φοβερούς νεαρούς μπασκετμπολίστες της Θεσσαλονίκης, θα παίξει το ερχόμενο καλοκαίρι με την Εθνική Ελλάδας U18. Ελπίζω να αναπτύξω ακόμη έναν σπουδαίο Έλληνα γκαρντ», έγραψε συγκεκριμένα ο Πιτίνο.

Ο ύψους 1,94μ. και γεννημένος στις 2/8/2006 άσος έκανε καλές εμφανίσεις στο Ευρωπαϊκό U18 του καλοκαιριού με 14,9 πόντους, 5,1 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 28,8 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ ξεχώρισε και στο Rising Stars με τη φανέλα της Ακαδημίας ΔΕΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x