Ευρώπη

Αποθέωσε Χάινς ο Μίντλετον: «Θα λείψει πολύ από την ΤΣΣΚΑ»

Το εγκώμιο του Κάιλ Χάινς έπλεξε ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντάριλ Μίντλετον.

Ο Κάιλ Χάινς αποχαιρέτισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπειτα από επτά χρόνια, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο και ο Ντάριλ Μίντλετον αναφέρθηκε στο μεγάλο κενό που αφήνει πίσω του.

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της «ομάδας του στρατού» αποθέωσε τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ, λέγοντας πως είναι ένας πραγματικός ηγέτης, ο οποίος έφερνε την απαραίτητη ηρεμία στα αποδυτήρια.

«Θα μας λείψει ο Χάινς τόσο ως παίκτης, όσο και ως άνθρωπος. Έκανε πολλά για την ΤΣΣΚΑ. Έχω παίξει και έχω συνεργαστεί με εκατοντάδες παίκτες και ο Χάινς χωρίς αμφιβολία είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες και προσωπικότητες, που έχω συνεργαστεί. Ο Κάιλ έχει όλα όσα στοιχεία που θέλει ένας προπονητής. Με εκείνον δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, καθώς έχει τρομερή εργατικότητα», είπε αρχικά ο Μίντλετον στο «RIA», για να προσθέσει:

«Σε όλους θα λείψει από την ΤΣΣΚΑ, αλλά και στους φιλάθλους. Ο Χάινς ήταν ένας εκπληκτικός αρχηγός και αυτή είναι μία πολύ σημαντική δουλειά. Διατηρούσε μία ήρεμη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όταν η ομάδα δεν πετυχαίνει τους στόχους της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x