Ευρώπη

Αποχαιρέτησε τη Χάποελ ο Κάτας: «Νιώθω έτοιμος για μια μεγάλη πρόκληση»

Ο Όντεντ Κάτας είπε «αντίο» στη Χάποελ και ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό.

Ο Όντεντ Κάτας αποχαιρέτησε με ήττα την Χάποελ Ιερουσαλήμ και ουσιαστικά προανήγγειλε τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Μετά τον αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ ήταν εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά.

«Είναι μια σκληρή ήττα για μας. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ελπίζω τα παιδιά να πάρουν την πρόκριση στην έδρα της Λιμόζ. Θα ήθελα να αποχωρήσω από εδώ με ένα καλύτερο συναίσθημα. Ακόμη κι αν νικούσαμε θα ήταν δύσκολο για μένα να φύγω από ένα μέρος που αγάπησα πολύ και μου πρόσφερε πολλά. Αποφάσισα να αναλάβω μια άλλη μεγάλη πρόκληση και θέλω να γνωρίσω το κοινό, την πόλη και την ομάδα. Νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ και με τα κατάλληλα εφόδια για να αντιμετωπίσω κάθε κατάσταση. Αυτό οφείλεται και στην εμπειρία που είχα στη Χάποελ. Εδώ χτίσαμε κάτι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του και νιώθω περήφανος για όσα καταφέραμε. Ο κόσμος μού έδειξε την αγάπη του όλες αυτές τις μέρες, μας έλειψε πολύ φέτος. Ζήσαμε φανταστικές στιγμές, κυρίως λόγω της βοήθειας των φιλάθλων μας», ανέφερε φανερά συγκινημένος ο 46χρονος προπονητής.

Ο Όντεντ Κάτας αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα και λογικά θα είναι παρών στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ντεμπούτο θα κάνει στον αγώνα της Παρασκευής με τη Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x