Ελλάδα

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Μπεν Μπέντιλ και Ντίνος Μήτογλου, ξεχώρισαν με διαφορά από το υπόλοιπο «πράσινο» σύνολο.

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Το σύνολο του Όντεντ Κάτας, στο ντεμπούτο του στην Basket League, επικράτησε εκτός έδρας του Άρη 93-75, πλαίσιο της 4η εξ αναβολής αγωνιστικής.

Σε ένα αρκετά καλό βράδυ για το «τριφύλλι» στην Θεσσαλονίκη, οι Μπεν Μπέντιλ και Ντίνος Μήτογλου έκαναν μια εντυπωσιακή εμφάνιση, την στιγμή που ο Γιώργος Καλαϊτζάκης βρέθηκε σε κακή μέρα.

Αναλυτικά:

Μακ(6): Ίσως το καλύτερο ματς του Αμερικανού γκαρντ με την φανέλα του Παναθηναϊκού, μέχρι στιγμής στη Basket League. Με οκτώ πόντους και ισάριθμες ασίστ, το σύστημα αξιολόγησης έγραψε 21, με την παρουσία του να είναι καθοριστική όσον αφορά την αύξησης της τιμής της διαφοράς.

Παπαγιάννης(6):
Με τους οκτώ πόντους που σημείωσε, όλους στην δεύτερη περίοδο, άφησε το στίγμα του, σε μια αναμέτρηση που αγωνίστηκε λιγότερο από ότι συνήθως. Τα έξι ριμπάουντ και οι τρεις εντυπωσιακές τάπες, ανεβάζουν την βαθμολογία του.

Νέντοβιτς(5): Ξεκούραστο απόγευμα για τον Σέρβο σταρ του Παναθηναϊκού. Με 4/7 τρίποντα, έβαλε και αυτός το λιθαράκι του στον επιθετικό πλουραλισμό των «πρασίνων», χωρίς ωστόσο να συμμετέχει και στην δημιουργία της ομάδας του, με μόλις μια ασίστ.

Ουάιτ(4): Πέντε πόντους και τέσσερα ριμπάουντ στο σημερινό παιχνίδι. Όχι και άσχημα για τα 18’ που αγωνίστηκε. Μια καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές με σημαντική συμβολή κυρίως στην άμυνα.

Μήτογλου(7): Το βασικό γρανάζι του Όντεντ Κάτας για την νίκη στο «Αλεξάνδρειο». Με 14 πόντους και οκτώ ριμπάουντ, λίγο έλειψε να κάνει το νταμπλ-νταμπλ. Τα νούμερα για τα μόλις 17’ που βρέθηκε στο παρκέ είναι εντυπωσιακά.

Μποχωρίδης(4): Τα παιχνίδια απέναντι στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του, είναι πάντα ιδιαίτερα. Εννέα πόντοι με 2/3 και ένα καλάθι και φάουλ σε μόλις 16’, δεν είναι σίγουρα αρνητική επίδοση. Πιθανότατα να μπορούσε να πάρει περισσότερες επιθετικές προσπάθειες.

Όγκαστ(5): Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία που το δόθηκε, μιας και ο Παναθηναϊκός έδειξε από την αρχή ότι δύσκολα θα κινδύνευε. Έξι πόντοι, εννέα ριμπάουντ και ένα μαγικό μπλοκ, τον κατατάσσουν στους διακριθέντες του αγώνα.

Κασελάκης(2): Μόλις τρεις πόντοι και δύο ριμπάουντ σε 11’ συμμετοχής. Όλα δοκιμάζοντας μόλις ένα σουτ, το τρίποντο που σκόραρε. Μια γενικά μέτρια προς κακή εμφάνιση, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να τα έχει πάει αρκετά καλύτερα λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Καλαϊτζάκης(2): Από τους λίγους παίκτες που είχαν αρνητικό raiting στην σημερινή αναμέτρηση. Ο νεαρός γκαρντ, είχε τρεις πόντους, δύο λάθη και τέσσερα φάουλ εκ των οποίων τα δύο επιθετικά. Κακή εμφάνιση για τον νεαρό, που ακόμα ψ΄λαχνει τα πατήματά του στον Παναθηναϊκό.

Φόστερ(1): Πέρασε και δεν ακούμπησε. Πιθανότατα ο πιο αδιάφορος αγωνιστικά παίκτης του «τριφυλλιού» στο ματς με τον Άρη. Μόλις δύο πόντοι και ένα ριμπάουντ σε 11’ συμμετοχής.

Μπέντιλ(7): Μαζί με τον Μήτογλου, οι κορυφαίοι παίκτες του Παναθηναϊκού στο «Nick Galis Hall». Με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ πέτυχε νταμπ-νταμπλ και γενικά είχε θετική παρουσία σε άμυνα και επίθεση. Τα τέσσερα φάουλ του, μείωσαν αρκετά τον τελικό του βαθμό στο raiting.

Σαντ-Ρος(4): Ένας ακόμη παίκτης που θα μπορούσε να κάνει περισσότερα σήμερα, αν και τα νούμερά του είναι θετικά. Οκτώ πόντοι, πέντε ριμπάουντ και τρεις ασίστ σε 17’, τον κατατάσσουν στους διακριθέντες.

Όσον αφορά τους παίκτες του Άρη:

Ο Κουέντον ΝτεΚόζι έκανε όργια, δείχνοντας την ποιότητα που διαθέτει. Πραγματικά η προσπάθεια του μέχρι να αποβληθεί με πέντε φάουλ είναι συγκινητική. Με 22 πόντους, δύο ασίστ και δύο κλεψίματα, ήταν αυτός που δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να διασύρουν την ομάδα του Καμπερίδη.

Επίσης ο Μάριο Λιτλ, που ξεπέρασε τελευταία στιγμή το πρόβλημα τραυματισμού του, σημείωσε 12 πόντους, ενώ οι Σλαφτσάκης και Σιδηροηλίας είχαν θετική παρουσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x