Ελλάδα

Άρης-Περιστέρι: Αμφίβολοι οι Μιλόσεβιτς και Σούλερ

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Μίλαν Μιλόσεβιτς και Τζαμάλ Σούλερ στο ματς του Άρη με το Περιστέρι.

Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με το Περιστέρι (9/1, 19:30), για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Στην προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (8/1) οι Μίλαν Μιλόσεβιτς και Τζαμάλ Σούλερ ακολούθησαν μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν ατομικό και θεραπεία. Αυτό σημαίνει, πως η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Από την άλλη, σίγουρος απών για τους «κίτρινους» θα είναι ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, ο οποίος γυμνάστηκε μόνος του.

Από ‘κει και πέρα, αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στο Περιστέρι, ο Σάββας Καμπερίδης, δήλωσε στο www.arisbc.gr:

«Η επόμενη πεντάδα αγώνων, μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, περιλαμβάνει τέσσερις στην έδρα μας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με το Περιστέρι. Είναι μια αναμέτρηση με δυσκολίες, καθώς πρόκειται για μια ομάδα, η οποία είναι ένα κράμα ικανών ξένων και έμπειρων Ελλήνων παικτών. Θα πρέπει να παίξουμε με τη μέγιστη δυνατή ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του ματς και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στον τρόπο που τελειώνουμε τις επιθέσεις μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x