Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

«Μπαμ» με Μελισσαράτο ο Μίλωνας

Ο Μίλωνας έκανε σπουδαία μεταγραφή συμφωνώντας με τον Πέτρο Μελισσαράτο για τη νέα σεζόν.

Μια πολύ δυνατή κίνηση που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες τη νέα σεζόν στη Β' Εθνική έκανε ο Μίλωνας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέτρου Μελισσαράτου.

Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ αγωνίστηκε την σεζόν που μας άφησε στην Α2 με τον Τρίτωνα έχοντας 11,5 πόντους και 5,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ την προηγούμενη διετία έπαιξε στον Ολυμπιακό συμβάλλοντας στην άνοδό του στην Basket League.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΟΝΣ Μίλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Πέτρος Μελισσαράτος από τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο Πέτρος Μελισσαράτος (γενν. 1993, ύψος: 2.06) με τη μεγάλη εμπειρία και τη δυναμική παρουσία του αναμένεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους φίλους της ομάδας μας και να βοηθήσει αποτελεσματικά στους στόχους του Μίλωνα.

Πέρυσι αγωνίστηκε στον Τρίτωνα στο Πρωτάθλημα της Α2 ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Β, Καστοριά, Παπάγου, Πανιώνιο, Ψυχικό, ΑΕΝΚ και Περιστέρι.

Εκ μέρους της οικογένειας του Μίλωνα, Πέτρο καλωσόρισες και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Ο Πέτρος Μελισσαράτος δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή το γεγονός ότι θα φοράω τη φανέλα της ιστορικής ομάδας του Μίλωνα. Ο σύλλογος λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, κάνει τρομερή δουλειά, διψά για μπάσκετ και διακρίσεις και με όλες μου τις δυνάμεις θα συμβάλλω για να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η Διοίκηση. Ιδιαίτερη χαρά μου είναι που θα συνεργαστώ ξανά με έναν από τους καλύτερους προπονητές, τον Νίκο Καραγιάννη και εύχομαι να έχουμε υγεία και να απολαύσουμε μπάσκετ και επιτυχίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x