Ελλάδα

Βασιλακόπουλος: «Έχουμε ηλικιακό ρατσισμό, τέλειωσε το πέρασμά μου από τον αθλητισμό»

Ηλικιακός ρατσισμός υπάρχει από την κυβέρνηση σύμφωνα με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο οποίος σκοπεύει να μη συνεχίσει την πορεία του στον χώρο του αθλητισμού.

Για ηλικιακό ρατσισμό από πλευράς κυβέρνησης έκανε λόγο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΟΚ μέχρι τις επικείμενες εκλογές (30 Μαΐου) σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ OPEN» το βράδυ της Δευτέρας (26/4) αναφέρθηκε στα ηλικιακά όρια που έχουν νομοθετηθεί, ενώ σημείωσε ότι νομίζει πως τελείωσε το πέρασμά του από τον χώρο του αθλητισμού.

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πρόβλημα με την ηλικία μου, οι οποίοι σήμερα υπηρετούν κάποιες θέσεις κυβερνητικές στον αθλητισμό, τώρα πως τον υπηρετούν είναι άλλο θέμα, αλλά έχουν πρόβλημα με την ηλικία μου, έχουμε ηλικιακό ρατσισμό, πράγμα το οποίο δεν υπάρχει ούτε στην κυβέρνηση. Ο αντιπρόεδρος (σ.σ. ο κ. Πικραμένος) ίσως είναι στην ηλικία μου, ένας εξαίρετος άνθρωπος και χαίρομαι που κατέχει αυτή τη θέση», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Σε ό, τι αφορά για το αν σκοπεύει να προσφύγει στο ΣτΕ απάντησε: «Όχι, όχι δεν θα ασχοληθώ καθόλου με αυτό. Νομίζω τέλειωσε το πέρασμά μου από τον χώρο του αθλητισμού, από εκεί και πέρα αν με χρειάζεστε μπορώ να γίνω τακτικός συνομιλητής σας ή παρουσιαστής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x