Ελλάδα

Βεζένκοφ: «Πάμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα»

Για τα κέρδη από την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού και της bwin στα φιλικά της Δευτέρας και το ματς με την Εφές, μίλησε ο Σάσα Βεζένκοφ.

Έπειτα από δυο εβδομάδες απουσίας λόγω τραυματισμού, ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε στην δράση στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Μεσολόγγι δείχνοντας πως παραμένει σε καλή κατάσταση.

«Είναι πολύ όμορφη η πρωτοβουλία της ομάδας μας και του μεγάλου χορηγού μας bwin να γίνονται αυτά τα παιχνίδια. Κερδίζουμε πολλά κυρίως εκτός μπάσκετ. Προσπαθούμε να βοηθάμε την κοινωνία σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που ζούμε. Είναι κάτι πολύ όμορφο για όλους», δήλωσε αρχικά μετά το παιχνίδι για τα όσα προσφέρει η ομάδα και η bwin στην μάχη κατά της πανδημίας.

Για το ματς με το Μεσολόγγι και την προσεχή αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, είπε: «Ήταν το τελευταίο τεστ πριν το παιχνίδι με την Εφές. Επιτέλους είμαστε σχεδόν όλοι, μας λείπει μόνο ο Κώστας Παπανικολάου. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, έχουμε ακόμη μπροστά μας δυο μέρες να δουλέψουμε και να πάμε να παίξουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα με μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x