NBA

Το «αντίο» του Βιλντόσα στην Μπασκόνια (pic)

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Λούκα Βιλντόσα στην Μπασκόνια.

Βαλίτσες για τη Νέα Υόρκη και τους Νικς ετοιμάζει ο Λούκα Βιλντόσα.

Ο Αργεντινός γκαρντ αποχωρεί από την Μπασκόνια, έπειτα από τέσσερα χρόνια, για το ΝΒΑ, στέλνοντας το μήνυμά του στην ομάδα της Βασκονίας και τους οπαδούς.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βιλντόσα:

«Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα είναι μία δύσκολη μέρα για μένα, καθώς θα πρέπει να πω αντίο σε όλο τον κόσμο της Μπασκόνια. Και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Όταν ήρθα στη Βιτόρια ήμουν ένας παίκτης που ονειρεύτηκε την ευκαιρία. Δεν ήθελα τίποτα παραπάνω.

Σε αυτή την ομάδα ωρίμασα και βελτιώθηκα ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας. Από την πρώτη ημέρα, έλαβα αγάπη και σεβασμό. Αυτές οι στιγμές έχουν μείνει στη ζωή μου. Γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους: Συμπαίκτες, υπαλλήλους, φιλάθλους… Και αμέσως η Μπασκόνια μπήκε στην καρδιά μου.

Η απόφαση να αποχωρήσω δεν ήταν καθόλου εύκολη. Ωστόσο, θα πρέπει να πηγαίνω βήμα βήμα. Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να αγωνιστώ στο ΝΒΑ. Αυτό ήθελα από τότε που έπαιζα στο δωμάτιο του σπιτιού μου με τον πατέρα μου. Θέλω και χρειάζεται να συνειδητοποιήσω την ουτοπία. Και να δω τον εαυτό μου…

Πριν ολοκληρώσω, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τους προπονητές, κάθε μέλος του σταφ και πάνω απ’ όλα τους φιλάθλους, που ήταν πάντα εκεί με την αγάπη και τον σεβασμό τους. Θα τα πούμε ξανά και γι’ αυτό είμαι σίγουρος. Λούκα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x