Γενικά

Χάνει τα «παράθυρα» με την Αργεντινή ο Βιλντόσα-Κανονικά ο 40άρης Ντελφίνο!

Χωρίς τον Λούκα Βιλντόσα θα παραταχθεί η εθνική ομάδα της Αργεντινής στα δύο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μία σημαντική απουσία στην περιφέρεια για την εθνική ομάδα της Αργεντινής, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και του AmeriCup που ακολουθεί στη Βραζιλία.

Κι αυτό γιατί, η «αλμπισελέστε» θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λούκα Βιλντόσα. Ο πρώην γκαρντ της Μπασκόνια έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τους Μπακς, ώστε να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν και έτσι δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Πάντως, στην προεπιλογή των 14 παικτών είναι ο αδερφός του, Χοσέ Βιλντόσα.

Από ‘κει και πέρα, ο 40χρονος Κάρλος Ντελφίνο αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών», όπως και οι Φακούντο Καμπάτσο, Νικολάς Λαπροβίτολα, Λεάντρο Μπολμάρο και Γκάμπριελ Ντεκ. Επίσης, στη λίστα είναι και πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ.

Στις 25 Αυγούστου, η Αργεντινή αντιμετωπίζει τον Καναδά για τα «παράθυρα», για να ακολουθήσει η αναμέτρηση με τις Μπαχάμες, στις 29 του ίδιου μήνα.

Στις 2 Σεπτεμβρίου, η «Αλμπισελέστε» θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις στο AmeriCup, όπου διεξάγεται στη Βραζιλία και στον όμιλο είναι με Παρθένες Νήσους, Πουέρτο Ρίκο και Δομινικανή Δημοκρατία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x