Ευρώπη

«Βόμβα» από Βίρτους Μπολόνια: Υπογράφει ο Μπελινέλι!

Την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη, ύστερα από 13 χρόνια στο ΝΒΑ, για λογαριασμό της αγαπημένης του Βίρτους Μπολόνια, πήρε ο Μάρκο Μπελινέλι!

Μία τεράστια επιστροφή στο ιταλικό και κατ’ επέκταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ!

Όπως αποκάλυψε η «Gazzetta dello Sport», ο Μάρκο Μπελινέλι αφήνει το ΝΒΑ, ύστερα από 13 χρόνια και έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, καθώς υπογράφει στη Βίρτους Μπολόνια!

Ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν φέρεται να ικανοποιήθηκε από τις προσφορές που είχε από τις ομάδες του «μαγικού κόσμου» και γι’ αυτό αποφάσισε να επιστρέψει στον σύλλογο που «ανδρώθηκε» μπασκετικά και έκανε τα πρώτα του βήματα το 2002.

Η συμφωνία του Μπελινέλι με τη Βίρτους ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ώρες και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα πρόκειται για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο σπουδαίος διεθνής Ιταλός, λοιπόν, αφήνει το ΝΒΑ, στο οποίο αγωνιζόταν ανελλιπώς από το 2007, όπου πρώτη του ομάδα ήταν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Το αποκορύφωμα της καριέρας ήταν με τους Σπερς και το πρωτάθλημα που κατέκτησε το 2014, ενώ ακόμη αγωνίστηκε σε Ράπτορς, Χόρνετς, Μπουλς, Κινγκς, Χοκς και Σίξερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x