NBA

«Δεν μας απαγόρευσε ο Τζόρνταν να μιλήσουμε στις συζύγους του για το Last Dance»

Τι δήλωσε ο παραγωγός Μάικ Τόλιν.

Το Last Dance περιλάμβανε πολλές συνεντεύξεις ανθρώπων που έζησαν τον Μάικλ Τζόρνταν και τους θρυλικούς Μπουλς, αλλά όχι των δύο συζύγων του, πρώην και νυν. Αυτό δεν έγινε κατ’ απαίτηση του Air, όπως ξεκαθαρίζει ο παραγωγός Μάικ Τόλιν.

«Θίξαμε όλα τα θέματα, τον τζόγο, τις θεωρίες συνωμοσίας για την πρώτη του απόσυρση, τον θάνατο του πατέρα του, την έλλειψη ακτιβισμού και τους συμπαίκτες του. Εστιάσαμε σε όσα αφορούν στο αθλητικό κομμάτι και όχι τι γινόταν σπίτι του. Ο σκηνοθέτης κι εγώ δεν ενδιαφερθήκαμε για να προβάλλουμε τις συζύγους και τα παιδιά του. Ο Μάικλ είναι ένας από τους πιο κλειστούς τύπους που υπάρχουν. Ο ίδιος χαίρεται που τελείωσε το ντοκιμαντέρ και ο σάλος γύρω από αυτό. Τώρα θέλει να συνεχίσει στην καθημερινότητά του. Ουδέποτε μας απαγόρευσε να μιλήσουμε σε κάποια από τις συζύγους του. Εμείς κρίναμε ότι δεν θα πρόσφεραν κάτι παραπάνω στο ντοκιμαντέρ», τόνισε.

Όπως πρόσθεσε, κάποιες συνεντεύξεις, παρότι είχαν προγραμματιστεί, δεν έγιναν ποτέ. Ανάμεσά τους και του Κρεγκ Χότζες, άλλοτε συμπαίκτη του Τζόρνταν στους Μπουλς. Όσο για τον Τζο Ντούμαρς των Πίστονς, αρνήθηκε να μιλήσει λέγοντας πως η ιστορία αφορά στον Τζόρνταν και όχι τον ίδιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x