Ελλάδα

Δικαίωση Κολοσσού από το ΑΣΕΑΔ!

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Κολοσσό και ακύρωσε την απόφαση του αθλ. δικαστή του ΕΣΑΚΕ που είχε κατακυρώσει στον Απόλλωνα Πατρών τη νίκη στον αγώνα του Βενετόκλειου.

Για μια ακόμη φορά τη φετινή περίοδο το ΑΣΕΑΔ ανατρέπει απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Ο αγώνας μεταξύ Κολοσσού Ρόδου και Απόλλωνα Πατρών στο Βενετόκλειο για τη 18η αγωνιστική (28/2) κατακυρώνεται τελικά υπέρ των γηπεδούχων με σκορ 64-63.

Υπενθυμίζεται πως οι Ροδίτες είχαν επικρατήσει 64-63 με 3/3 βολές του Ντόμινικ Γουότερς, που είχε κερδίσει φάουλ σε προσπάθεια τριών πόντων από τον Μάριο Μπατή στην εκπνοή. Οι Αχαιοί είχαν καταθέσει ένσταση και ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ έκρινε εκπρόθεσμο το φάουλ απονέμοντας τη νίκη στον Απόλλωνα. Όμως τελευταίος χαμογέλασε ο Κολοσσός, καθώς δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ κι έτσι έφτασε στις 12 νίκες στο πρωτάθλημα, με τους Πατρινούς να μένουν στις 9.

Αναλυτικά η απόφαση: Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 55/4-5-2015 απόφασή του, δέχεται την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ Κ.Α.Ε.». Ακυρώνει την υπ’ αρ. 25/6-3-2015 απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ Διατάσσει την επιστροφή του κατατεθέντος παραβόλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x