Ελλάδα

Δύο κρούσματα κορωνοϊού στον Ηρακλή - Στον «αέρα» το παιχνίδι με το Λαύριο

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» τον Ηρακλή, αφού δύο παίκτες του «Γηραιού» βρέθηκαν θετικοί δύο μέρες πριν το ματς με το Λαύριο για τη 19η αγωνιστική της Basket League.

Δύο παίκτες του Ηρακλή βρέθηκαν θετικοί σε κορωνοϊό μετά την επιστροφή της αποστολής από την Ολλανδία και τους αγώνες των προημιτελικών του Europe Cup της FIBA. Το πρωί της Κυριακής εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα και όλοι οι «κυανόλευκοι» παίκτες υποβλήθηκαν σε έλεγχο, από τον οποίο βρέθηκε και δεύτερος παίκτης θετικός.

Έτσι, αναβλήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας στο Ιβανώφειο και πλέον την Τρίτη θα γίνουν και νέοι έλεγχοι και, ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα κριθεί αν θα διεξαχθεί το ματς στο Λαύριο την Τετάρτη για τη 19η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι βρέθηκαν δύο κρούσματα COVID-19 μετά από PCR tests που διενεργήθηκαν, στα πλαίσια ελέγχου, ενόψει του αγώνα εκτός έδρας με το Λαύριο. Η ΚΑΕ θέλει να ενημερώσει όλον τον φίλαθλο κόσμο της ότι έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού στις τάξεις της ομάδας μας.

Αύριο η ομάδα μας θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ ανίχνευσης του ιού COVID-19 και, αν δεν υπάρχει νέο κρούσμα, η ομάδα θα μεταβεί στην Αθήνα. Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, ως οφείλει, ακολουθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ και προβαίνει στις αντίστοιχες ενέργειες, προκειμένου να διαφυλάξει την υγεία των αθλητών της, αλλά και των αντιπάλων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x