Ελλάδα

Ένταση στο Πρωτοδικείο για την ΕΟΚ

Αρκετά επεισοδιακή η εκδίκαση της υπόθεσης για την νομιμότητα της προσωρινής διοίκησης.

Συνεχίζεται ο… «πόλεμος» για την ΕΟΚ. Σήμερα εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η υπόθεση διορισμού των μελών της προσωρινής διοίκησης.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι όλων των πλευρών, από εκείνη του Γιώργου Βασιλακόπουλου και του Άγγελου Παπανικολάου (που είναι σε μια άτυπη συμμαχία), μέχρι εκείνη του Βαγγέλη Λιόλιου και του Παναγιώτη Φασούλα (που επιζητούν την αλλαγή της διοίκησης ώστε να γίνουν άμεσα οι εκλογές).

Για πάνω από τρεις ώρες υπήρξαν καταθέσεις μαρτύρων, με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα, καθώς οι εκπρόσωποι Λιόλιου και Φασούλα υποστήριξαν πως η προσωρινή διοίκηση δεν σκοπεύει να κάνει εκλογές στις 30 Μαΐου γιατί θέλει να παρατείνει τη θητεία του, ενώ η «απέναντι» πλευρά ανέφερε πως ένας παράγοντας του μπάσκετ με τέτοια ιστορία δεν έχει να κερδίσει τίποτα παραμένοντας για λίγες ακόμη μέρες στη θέση του.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου έκανε γνωστό σε όλες τις πλευρές πως η απόφασή του θα ανακοινωθεί στις 24 Μαΐου, δηλαδή έξι μέρες πριν την ημερομηνία στην οποία έχουν οριστεί οι εκλογές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x