Ελλάδα

Έγινε η παρουσίαση του Κολοσσού

Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα ο αγιασμός και η παρουσίαση του Κολοσσού της φετινής σεζόν στο κλειστό της Καλλιθέας.

Τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό, οι ιθύνοντες του Κολοσσού πραγματοποίησαν τον αγιασμό και την παρουσίαση της ομάδας τη Δευτέρα στο κλειστό της Καλλιθέας.

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο εκπροσώπησε ο Αιδεσιμότατος Πατήρ Ευάρεστος, ο οποίος και τέλεσε τον αγιασμό.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό οι εξής: Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΕ, Χρήστος Μπάρδος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Ρόδου, Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ ΑΕ, Γιάννης Ιατρίδης, και ο Διοικητής της Τροχαίας Ρόδου, Γιώργος Στέργου.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ και του ΠΡΟΤΟΥΡ, Αλέξανδρος Κολιάδης, η πρόεδρος του Συλλόγου Κριτών, Πένυ Παπακώστα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών, Άρης Φάκαρης, καθώς, επίσης, πρόεδροι επαγγελματικών φορέων και συνδέσμων.

Σύσσωμη ήταν η παρουσία της διοίκησης της ΚΑΕ και όλων των συνεργατών της.

Ο πρόεδρος Θεόδωρος Καρατζάς ευχαρίστησε το ΔΣ και τους συνεργάτες του, παρουσίασε το νέο προπονητικό τιμ και ανέλυσε τις προοπτικές της φετινής σεζόν.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Ιατρίδης, εστίασε στη συσπείρωση των φιλάθλων και του ρόλου του ως διαχειριστής του γηπέδου και για αυτό εξήγγειλε το πρόγραμμα βελτίωσης και εξωραϊσμού του γηπέδου.

Το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ και επικεφαλής της Επικοινωνίας, Μανώλης Μαρκόπουλος, εξήγησε στους παρευρισκομένους τον τρόπο της φετινής λειτουργίας και τη νέα πολιτική σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας.

Κατόπιν, το λόγο πήραν ο Γενικός Διευθυντής, Γιώργος Γκοτζογιάννης, ο προπονητής, Ηλίας Καντζούρης, ο βοηθός του, Γιώργος Σιγάλας, και ο δεύτερος βοηθός προπονητή, Γιάννης Γεωργαλλής.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση του τεχνικού επιτελείου και της ομάδας.

Οι παίκτες προσφωνήθηκαν, σύμφωνα με τον αριθμό της φανέλας τους.

Οι αριθμοί στις φανέλες:

Νο 3 Νίκος Καμαριανός
Νο 4 Βασίλης Ξανθόπουλος (Αρχηγός)
Νο 5 Jaquan Lyle
Νο 7 Dominic Artis
No 8 Mihajlo Andric
No 10 Νίκος Αρσενόπουλος
Νο 11 Kerem Kanter
Νο 12 Σωτήρης Μπιλλής
Νο 13 Θοδωρής Ζάρας
Νο 24 Kevin Tumba
No 25 Kenny Goins
No 26 Λούκα Άγγελος Μιροσάβιτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x