Ελλάδα

Εκτός για τον Ολυμπιακό ο Γιανγκ

Χωρίς τον Πάτρικ Γιανγκ –που παραμένει στο νοσοκομείο- θα παραταχθεί απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, για την πρεμιέρα της Α1, ο Ολυμπιακός.

Δεν έπαιξε στο Κύπελλο με τον Κολοσσό Ρόδου, δεν θα παίξει ούτε στην πρεμιέρα της Α1 με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Ο λόγος για τον Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο και δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό.

Την Παρασκευή αναμένεται να πάρει εξιτήριο, αφού ο πυρετός υποχωρεί κι εν συνεχεία θα επιχειρήσει να ανεβάσει ρυθμούς και να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενόψει της έναρξης της Ευρωλίγκας και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods (17/10), εκεί όπου πραγματικά οι πρωταθλητές Ελλάδας τον έχουν ανάγκη.

Η αποστολή των Πειραιωτών θα αναχωρήσει για την πόλη της Πελοποννήσου αύριο και θα διανυκτερεύσει στην πόλη για τον αγώνα του Σαββάτου. Στην Αθήνα, πλην του Αμερικανού σέντερ, θα μείνει και ο Γιάννης Αθηναίου, αφού ταλαιπωρείται από σφίξιμο στον προσαγωγό. Κατά τα άλλα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει άλλες «σκοτούρες» στο κεφάλι του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x