Ευρώπη

Ελεύθερος από Μπαρτσελόνα ο Ερτέλ!

Ο Τομά Ερτέλ έλυσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα.

Παρελθόν κι επίσημα από την Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Τομά Ερτέλ. Το συμβόλαιο του Γάλλου πλέι μέικερ, που είναι περιθωριοποιημένος εδώ και εβδομάδες στους «μπλαουγκράνα», λύθηκε όπως έκανε γνωστό ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Λίγα λεπτά αργότερα υπήρξε και η σχετική ανακοίνωση από τον καταλανικό σύλλογο. Η ανακοίνωση μιλά για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας, που είχε διάρκεια ως το 2022 (υπήρχε οψιόν για το 2021/22).

Ο 31χρονος άσος, πάντως, δεν έχει δικαίωμα να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα Ευρωλίγκας την τρέχουσα περίοδο, καθώς έχει παρέλθει η σχετική προθεσμία. Έτσι θα πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα εκτός Ευρωλίγκας ή εκτός… Ευρώπης γενικά. Επίσης έχει συμπεριληφθεί όρος που του απαγορεύει να παίξει σε άλλη ομάδα της ACB φέτος.

Υπενθυμίζεται πως ο Ερτέλ δεν ήταν εξ αρχής στις βασικές επιλογές του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και έπεσε σε δυσμένεια όταν αποκαλύφθηκε πως είχε επαφές με τη Ρεάλ. Η «Μπάρτσα» απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον ελευθερώσει για να πάει σε ανταγωνίστρια ομάδα και μάλιστα τον άφησε στην Κωνσταντινούπολη και δεν επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή μετά από αγώνα στην Τουρκία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x